Rusning efter vinterns resor

Sverige är ett fantastiskt land när det kommer till våra fyra fina årstider, men visst kan det vara skönt att få komma bort när det är som kallast och åka iväg till länder där det är som varmast? Men då gäller det att vara snabb och passa på innan resorna är slut.
5135200-happy-sunÄr du sugen på att åka iväg på en varm och skön semester? Där är du inte ensam om den tanken och det gäller att du är snabb med dina bokningar. Sverige är ett folk som älskar att resa, bara förra året gjorde vi svenskar 14,5 miljoner utlandsresor och vad man kan tippa med största sannolikhet är att dessa resor kommer inte bli färre utan snarare fler. Och det här med att vi måste vara hemma över julen för att fira en vit jul är inget som stämmer, vi väljer gärna att byta julgranen mot en palm. Det är ju ändå ingen vit jul som vi kommer få fira. På www.emeraldtravels.com finns det gott om varma resor som tar dig till paradisets allra bästa stränder med förtrollande vatten. Och om du var smart så passade du på att fynda resor när många reade ut under Black Friday-rean.

Vi behöver koppla av

Då vi människor lever i en allt mer stressig vardag är det viktigt att vi verkligen kan unna oss en rejäl avkoppling. Så, har du bokat en resa som snart kommer att infinna dig är det även viktigt att du en tid innan även väljer att koppla av för att verkligen komma in i rätt stämning när du är på resande fot. Annars riskerar du att istället för att få energi bli av med den och i värsta fall bli sjuk. Så tänk på sig själv i första hand och ge dig en resa i julklapp.