Costa Rica nästa!

Att vi européer är flitiga på att resa utomlands och uppleva nya kulturer kan vi nog alla hålla med om. Och att det ständigt bildas nya trender inom resevärlden kan vi också det instämma i. För visst minns i väl alla de där resmålen som varit extra populärare genom åren.

För under 90-talets era så var det ju som bekant Grekland och Spanien som hade sin pik, detta givetvis tack vara charterresornas stora genombrott. Det var både smidigt och prisvärt, oavsett om man var ett par, familj eller ett stort grabbgäng. Det fanns helt enkelt något för alla.

Därefter så inleddes 2000-talet med en ny trend som vi nog alla känt av, nämligen Asien och framförallt Thailand. Detta  spännande land poppade upp ur ingenstans, och helt plötsligt så ville alla svenskar och européer åka hit. I dag så har Thailand kommit att bli det nya Mallorca. Tryggt, bra och prisvärt.

Och kanske är det just därför som det nu börjar dyka upp lite nya trender inom detta område. För nu verkar det helt plötsligt som om att det är Sydamerikas tur att bli anfallen av alla turister. För aldrig någonsin har Swetours haft så många bokningar som just nu. Via dem åker man till Costa Rica, ett land som har kommit att bli väldigt populärt att åka till bara under det senaste året. Detta land har i princip allt man kan önska sig. vackra stränder, exotiskt klimat, god mat och allting är än så länge väldigt billigt. Det ultimata resmålet helt enkelt.

Så till alal er reslystna där ute, sätt igång att boka er resa redan idag. För ni vill väl inte gå miste om denna heta trend?